Psycholoog Den Bosch - Rosmalen

Praktijk van Anne Heijer
bg

Over Anne Heijer - Even voorstellen

psycholoog Rosmalen Den Bosch Anne Heijer

Hallo, ik ben Anne Heijer (1982), een ervaren en toegewijde psycholoog die haar passie voor het helpen van anderen heeft omgezet in een bloeiende carrière. Met een diepgaand begrip van de menselijke psyche en een warme, empathische benadering, heb ik me gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning aan mensen die worstelen met verschillende uitdagingen in het leven.

Mijn reis naar het werken in de psychologische hulp begon na het afronden van mijn studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Gedreven door een diepgewortelde wens om anderen te helpen hun innerlijke worstelingen te overwinnen, koos ik voor een carrière als therapeut. Mijn jarenlange ervaring en voortdurende toewijding aan persoonlijke groei hebben mij geholpen om een warme en ondersteunende omgeving te creëren waarin mijn cliënten zich veilig voelen om zichzelf te uiten en te groeien.

Mijn therapeutische benadering omvat een combinatie van psychodynamische therapie, lichaamsgerichte therapie en EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). Met psychodynamische therapie verken ik de diepere lagen van het onderbewuste en help ik mijn cliënten om inzicht te krijgen in de oorsprong van hun emoties en gedragingen. Lichaamsgerichte therapie richt zich op het herstellen van de verbinding tussen lichaam en geest door middel van ademhalingsoefeningen, beweging en mindfulness. EMDR wordt ingezet voor het verwerken van traumatische ervaringen en het verminderen van de impact van nare herinneringen. Met deze gevarieerde aanpak bied ik mijn cliënten een holistische benadering van welzijn en genezing.

Ik geloof in de kracht van de therapeutische relatie en streef ernaar een veilige en ondersteunende ruimte te creëren waarin mijn cliënten zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelen. Mijn warmte, empathie en professionele expertise maken mij tot een waardevolle bondgenoot voor iedereen die op zoek is naar emotionele genezing en persoonlijke groei.

- Anne



Tussen goed en fout is een enorme afstand,
dat is de plek waar ik je ontmoet.
- Rumi

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen