Psycholoog Den Bosch - Rosmalen

Praktijk van Yvonne Raaijmakers
bg

Hoe mijn cliënten de hulp ervaren

Thema's: boosheid en kinderen
Thema: spanningsklachten

"Veel geleerd! Er zijn deuren open gegaan waarvan ik niet eens wist dat ze open konden."

- Lisette

"Ik ben veel rustiger en liefdevoller geworden, met meer begrip voor de ander. Ik snap nu ook waar mijn boosheid en andere emoties vandaan komen en hoe ze zijn ontstaan. Daardoor ben ik liefdevoller/begripvoller naar mezelf. Ik zit veel beter in mijn vel, met meer vertrouwen in het leven."

- Vlinder

Thema's: angst en assertiviteit

"Het bewustzijn en herkennen van mijn gedrag is enorm gegroeid. Ik ben veel rustiger en tevredener. En ik accepteer de situatie zoals die is beter. Ook als het niet leuk is en me raakt. Ik weet dat het tijdelijk is en vertrouw er op dat ik er weer uitkom."

- Marjolein

"(…) anders gezegd, is het voor mij van grote waarde geweest dat je heel zorgvuldig met de vertrouwensrelatie tussen therapeut en cliënt omgaat. Die integriteit is voor mij van onschatbare waarde en is iets waarvan ik zelf merk hoeveel dat betekend heeft in mijn contacten met anderen. Mensen nemen me vaker in vertrouwen en geven ook terug dat ze het prettig vinden hoe ik reageer op dingen die ze vertellen. De therapie heeft mij ook geholpen om na de scheiding op een constructieve manier in contact te blijven met mijn ex-partner en samen met hem te zorgen voor onze dochter. Heel veel dank mijnerzijds!"

- Marije

Thema: faalangst

"Ik heb veel geleerd. Wat voor mij het belangrijkste is, is het loskoppelen van de oude pijn en de dingen in het hier en nu. Ik ervaar meer rust en ben met meer aandacht in het hier en nu, en bij mezelf. Het was een leerzaam traject waar ik de rest van mijn leven mee verder kan. Mijn overlevingsmechanismen zullen altijd blijven opspelen, maar ik weet nu hoe het precies in elkaar steekt en ik kan er op een meer adequate manier mee omgaan. Ik ben meer tot de kern van mezelf gekomen. Eindelijk!"

- Sandra

Thema's: bewustzijn en vertrouwen

"Ik ben minder onzeker en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik betrekt ‘kritiek’ minder op mezelf en sta nu meer open voor anderen. De afweren herken ik eerder, zoals boos worden, pleasen, weg beredeneren. En de angst, dan vraag ik me af: Is dit levensbedreigend? Nee dus. Langzaam afpellen van ‘bezwaren’ naar meer in het NU. Minder meegezogen worden door emoties. Meer geloven in eigen kunnen. Veel rustiger nu."

- J. v/d V

"Bedankt voor alle fijne, confronterende, voelende en ook moeilijke maar mooie sessies"

- Karin

Thema: burn-out

"Jouw aanwezigheid heeft mij positief geraakt. Je werkt met liefde voor je medemens en dat word gevoeld, het is geen routinewerk, maar echt willen dat een ander gelukkiger mag gaan worden. Het zou fijn zijn dat er steeds meer mensen in alle soorten relaties zo met elkaar omgaan."

- Sanne

"Ik voel me meer open, vrij en blij. Ik kan het leven weer tegemoet treden, het voelt goed. Ik merk het ook aan de positieve reacties van mensen naar mij. De band om mijn maag waar ik zo’n last van had is helemaal weg.

De begeleiding van Yvonne bij mijn PRI-proces was heel verhelderend, ik werd me bewust van de oude pijn die onder ‘het mij terugtrekken’ zat. Ik ben trots op mezelf dat ik dit echt gedaan heb, ik zou het iedereen aanraden."

- Hennie

Thema: burn-out

"Het leven is voor mij zo veel lichter en gemakkelijker geworden sinds ik PRI structureel ben gaan toepassen. Eerst vond ik veel dingen zwaar en moeilijk en begreep ik vooral niet waarom ik dat vond. nu voel ik steeds sneller waarom iets niet prettig voelt en aan welke oude pijn dat raakt. Dit inzicht heeft me veel gebracht: vooral rust en tevredenheid. Ik ben veel liever, zachter en milder voor mezelf en ook voor de mensen om me heen."

- Gaby

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Psycholoog Raaijmakers in Rosmalen Den Bosch, Rosmalen

Yvonne Raaijmakers

  • Geregistreerd therapeute
  • Intake op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen